Wednesday

Trist

E trist cand iti este foarte dor de o persoana incat te uiti la poze vechi , conversatii vechi si iti apare un ditamai zambetul pe buze , iar atunci durerea se reintoarce si sti ca nu ar fi trebuit sa te intorci in trecut . Dar in acel moment nu mai ai ce face pentru ca acea/acele persoana/persoane chiar au insemnat mult pentru tine .
Nu regret nimic , absolut nimic .. nu sunt genul de persoana care regreta ca a facut sau ca a cunoscut pe cineva .. fiecare lucru are si partea ei buna si prin toate chestile care o persoana mi le-a promis dar de fapt nu s-a tinut de cuvant si a spus doar vorbe-n vant acum imi dau seama ca nu trebuie sa am incredere atat de simplu in persoanele din jurul meu , si ca , cel mai mare confident al nostru suntem chiar noi insine .
Denisee .
                           LYSM

3 comments:

  1. Exact.Noi insine ne suntem singurele persoane in care trebuie sa avem increde..Din nefericire..Mai toate persoanele din viata noastra ne dezamagesc la un moment dat..

    ReplyDelete
  2. Nu e neaparat vorba de dezamagire aici .. pentru a avea incredere in cineva trebuie inainte sa ai incredere in tine si sa nu te arunci in bratele oricarei persoane si sa-i povestesti lucruri sau alte chestii de genul .

    ReplyDelete
  3. Cand esti prieten cu cineva de cativa ani..,parca nu e aruncarea in bratele oricui,dar asta este..

    ReplyDelete