Monday

now or never

Fi mandra de decizile pe care le iei si lasa in jurul tau doar persoanele pozitive care cu adevarat te iubesc si te respecta , indiferent de ce faci . 
In ultima perioada am cunoscut oameni noi cu care petrec aproape toata duminica . Sunt oameni minunati care ma fac sa zambesc , care ma intreaba daca e bine asa sau nu si care pentru cateva ore ma fac sa ma indepartez de rautatea celorlalti . 
Oricum lumea vede doar partea negativa si niciodata nu o sa-ti laude fericirea . O sa auzi doar parti rele , de la persoane care nu au fost niciodata in pielea ta . Dar mai sunt si ceilalti oameni , pe care deja ii consideri familie si pe care te poti baza .Care vor fi acolo la sfarsitul zilei si iti vor zambii , iti vor spune noapte buna si ca insemni multi pentru ei . In momentul de fata doar de acei oameni imi pasa , ei sunt cei care merita sa-i iubesc , sa-i apar , sa ma gandesc la binele lor .
Urasc cand lumea arunca cu cuvinte urate si doresc sa se razbune , sa faca rau . Ce reusiti prin asta ? Pana la urma totul se intoarce si majoritatea din voi (voi astia care va razbunati) stiti ca roata se intoarce :) .
Denisee .
                 LYSM

No comments:

Post a Comment