Wednesday

6 persoane

6 persoane diferite.3 litere.o generatie,o legenda,cucerirea intregii lumi,incheierea unei etape de 6 ani.
Rbd e rbd..si v-a ramane formatia mea preferata,au trecut atat de multi ani,pot spune ca am copilarit pe muzica lor,primele episoade din rebede au fost tratate cu supercialitate,erau zile in care nu ma uitam dar totul s-a schimbat.Prin mesajul lor si-au facut muzica cunoscuta,s-au facut iubiti dar si-au facut si dusmani..vorba lui Anahi "Y a los malos?Que se jodan!".Fiecare in parte faceau ca aceasta formatie sa straluceasca mai tare,au fost distrusi atat de multi fani cand au confirmat despartirea lor,nu plange ca s-a terminat!Zambeste ca s-a intamplat.Zambesc pentru ca iei m-au invatat atat de multe lucruri in 6 ani si inca continua sa o faca si daca formatia Rbd nu mai exista,nu mai exista pentru voi cei care le-ati ascultat o melodie,doua..dar pentru fanii adevarati ei nu vor fi uitati niciodata.
Rbd nu e o simpla formatie,Rbd e o generatie si v-a ramane mereu generatia rebela care ne-a deschis sufletul spre ceva mai bun.Ne-au facut sa credem in toate lucrurile in care credeau ei,ii iubim,ii vom asculta mereu.Vom zambii cand vom vedea videoclipuri amuzante cu ei,vom plange cand vom vedea momente triste,dar ne vom amintii mereu ca aceasta formatie creata de Pedro Damian ne-a schimbat viitorul,acesta formatie compusa din 6 suflete nu se vor stinge niciodata.Iar dupa moartea lor,atunci acesti 6 oameni vor fi mai mult decat o legenda.
Iar cand voi avea propria mea familie,voi avea grija ca,copiii mei sa-si iubeasca la fel de mult idolii,sa-i asculte,sa-i urmeze peste tot,sa afle noutati despre idolii lor in fiecare zi.

2 comments:

  1. Asa e.
    Au fost,si vor ramane mereu o legenda :x

    ReplyDelete
  2. Daca nu ma faceai sa plang nu erai Denisa, normaal. Nu m-am gandit niciodata ca pentru fanii adevarati nu se va termina . <3 <3

    ReplyDelete