Monday

Raman la ideea


Raman la ideea ca 1313 rimeaza cu Andrei , mereu va rima cu tine , Andrei !
Tu esti primul care a castigat X Factor , tu esti cel care m-a facut sa plang de fericire , sa plang deodata cu tine , sa plang cand te aud cantand .. nu esti un simplu cantaret care canta doar pentru acei bani , prin melodiile care le-ai cantat ne-ai demonstrat ce fel de om esti , orice mama de fata te-ar vrea in casa ei !!! Esti modest , frumos , canti bine , ai atat de mult bun simt , te gandesti la cei din jurul tau .. esti perfect , mai baiete !
La inceput nu prea am fost atenta la acest show, era Irina acolo , era din Timisoara si doar pentru ea ma uitam .. cand ai cantat Moves Like Jagger m-ai impresionat , ne-ai demonstrat ca tu iti poti schimba stilul si nu ai ramas ca si Iulian Vasile pe acelas' stil .
De atunci cred in tine , in vocea ta !
Andrei Leonte a meritat sa castige prima editie din X Factor , cu siguranta nu ii pasa atat de mult de acei bani , e fericit pentru ca  a putut sa demonstreze oamenilor ca el e in stare sa cante , el s-a nascut pentru a canta !
Viata lui nu a fost una foarte roz ca , a multora dintre noi sub varsta de -25, si poate nici acum nu e 100% fericit si daca a castigat X Factor , dar stiu ca , intr-un final el va realiza ceea ce si-a dorit mereu , o sa ii aiba pe a lui langa el , acasa .
Si tata ma va ierta pana la urma ca am cost suplimentar , si o sa fiu mandra cand vei ajunge celebru !
La primul tau concert in Timisoara voi tipa " v-am spus eu ca 1313 a rimat cu Andrei pana-n finala !" 
Iti multumesc Andrei ca m-ai invatat sa inteleg ce inseamna muzica cu adevarart . 



Denisee .
                       LYSM


No comments:

Post a Comment