Sunday

Alta etapa

Trecem prin mai multe etape si fiecare dintre noi trece prin etapa aceea in care se maturizeaza si incepe sa se gandeasca la viitorul sau . 
Cel mai bine este sa ai ceva constant in viata ta si atunci cand ajungi la maturitate sa ai langa tine aceleasi persoane de acum 4 ani , iar daca nu ..atunci inseamna ca ai decis ce este cel mai bine pentru tine . 
Oamenii singuri isi creaza fericirea . Iar amintirile si lumea din viata noastra doar noi ii alegem . Rar e vina destinului , iar atunci cand simti ca e destinul intre tine si o persoana , atunci ai grija sa nu pierzi acea persoana  . E posibil sa-ti pierzi drumul mai simplu si mai bun spre viitor . 
Eu ma incarc de energie pozitiva cand ma uit in jurul meu si oamenii imi zambesc . Seara trecuta eram la concertul unei trupe foarte faine Soul care sunt foarte talentati iar fata care canta este atat de frumoasa si deosebita . Pe langa ca are o voce minunata atunci cand zambeste o face cu sufletul si sclipirea din ochii ei iti arata ca esti o persoana buna si ca iti zambeste pentru ca vede ceea ce tu vrei sa arati lumii . Sau asa a fost in cazul meu . 

1 comment:

  1. Bine zis.Cine nu ramane alaturi de noi ..nu ramane si punct.Nu este vina noastra.Si cei mai importanti prieteni sunt cei pe care ii ai si la 25 de ani.

    ReplyDelete