Friday

Damon si Elena

 
Intensitatea iubirii lui Damon fata de Elena este de neegalat . Nu conteaza cat de mult isi doreste sa fie cu ea , sa o imbratiseze , sa o sarute , pentru el cel mai important lucru e sa o vada fericita si sa nu pateasca nimic rau , indiferent daca fericirea ei este langa el sau langa altcineva . Daca ea i-ar spune sa plece din viata ei el ar pleca.El o iubeste mai mult decat propria lui persoana , si-ar da viata pentru ea !.
 In episodul 5 din sezonul 3 a aratat mai mult ca oricand cat de mult o iubeste , iar ea ramane la tipul fara obraji pe nume Stefan [8-| nu pot spune ca Stefan e urat ! De cand a devenit rau a devenit hot :)) ] dar Damon e Damon si Delena voi ramane mereu .
Iar voi baietii din ziua de azi ! Ar trebuii sa invatati cate putin de la Damon , daca o tipa ar spune unui tip sa o lase in pace , sa dispara din inima ei voi ati face tot posibilul sa trageti de ea si sa va lipiti inapoi in inima ei ! El nu face asta , el ii vrea doar binele..iar ea cu siguranta se va intoarce la el cand va avea nevoie de sprijinul lui . 
Iubirea e oarba , si asa e si in cazul lui Elena , ea are ochi doar pentru Stefan si de fapt nu observa ca sentimentele ei fata de Damon sunt mari , sau de fapt ea nu vrea sa se gandeasca la acest lucru . 
Si daca este vorba de un serial aici , ar putea fi si un caz real [bine fara vampiri si asa mai departe] dar prin postul asta am vrut sa va demonstrez, voua baietilor care e adevarata iubire . 
"I promise you . I will never leave you again "
-Damon to Elena ep 5 season 3
Denisee .
                               LYSM 

No comments:

Post a Comment