Thursday

Esti frumoasa .

 Da , chiar esti . Totul legat de tine este frumos . Parul tau cret/dept , ochii tai , acneea ta , ochelarii tai de vedere , formele tale , faptul ca nu esti slaba , picioarele tale , mainile tale , chipul tau , privirea ta , bustul tau , cicatricile tale , vanataile tale , obesitatea ta , soldurile tale , buzele tale mari , tot ce apartine de tine . Fiecare perfectiune si imperfectiune .Mass-media iti va spune ca , corpul tau nu e sexy . Ca pistruii tai sunt urati , ca ai nevoie de o dieta , ca ai nevoie sa slabesti si sa ai marimea XS la haine . Iti vor spune ca nu iti gasesc blugi pe marimea ta . Ca ai nevoie de un nou look si parul tau arata urat . Ca acneea ta are nevoie de mult make-up ca sa fie ascunsa . Dar eu nu sunt mass-media , dar eu iti voi spune ceva ! Vreau ca tu sa sti ca esti frumoasa/perfecta . Daca crezi ca trebuie sa slabesti , sa mergi la sala , sa faci tratamente sa scapi de cosuri . Fa ceva ca sa te simti mai bine , mananca sanatos dar nu trebuie sa nu mai mananci deloc . Opreste-te sa te mai uiti in oglina si sa vezi doar defectele tale . Tu esti frumoasa si iubita . Multa lume si-ar dorii sa aiba zambetul tau .
Spune-i si tu cuiva ca e frumoasa , crede-ma .. acest lucru o va face fericita , si mandra . Ziua ei va fi mult mai buna , fa asta .. daca iti doresti sa o vezi fericita .
Eu am facut asta , si fac acum .. pentru toate fetele care imi citesc blogul .. si nu numai , si voi baietilor sunteti perfecti asa cum sunteti .. nu trebuie sa fim modelede la victoria's secret si nici voi baietilor nu trebuie sa fiti modele de la calvin klein . 
Imperfectiunea e frumoasa , crede-ma . :)
Denisee .
                   LYSM

No comments:

Post a Comment